Bezoekers en standhouders dienen een mondkapje te dragen en over een geldig coronatoegangsbewijs te beschikken. Wilt u de QR-code en uw identiteitsbewijs gereed houden bij aankomst? Bekijk voor uw komst eerst alle maatregelen op de info pagina.

Locatie

Adres

IJ-Hallen
NDSM-Plein 1
1033 WC Amsterdam-Noord

Per auto

Vanaf Ring Amsterdam (A10): afslag Oostzaan richting S118.

Parkeren vlakbij de markt kost voor bezoekers vanaf 9.00 uur € 1,40 per uur en een dagkaart is € 8,40. Op zondag is parkeren op de werf tot 12:00 gratis. Fout parkeren wordt beboet. Let daarom goed op waar u uw auto parkeert. wij raden aan vanwege beperkte parkeerplaatsen om ons per openbaar vervoer te bezoeken.


Let op: in Amsterdam-Noord is een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel ingesteld. Het is niet toegestaan om in het gebied te rijden of te parkeren als jouw voertuig niet voldoet aan de toelatingseisen. Soms is een ontheffing mogelijk. Je kunt deze aanvragen bij gemeente Amsterdam.

Per bus

Vanaf station Amsterdam Centraal met bus 391 of 394. Uitstappen op halte Klaprozenweg/Atatürk. De bussen stoppen op 5-minuten loopafstand van de markt.

Per veerboot

Vanaf achterzijde station Amsterdam Centraal veerdienst 906 richting NDSM-werf. De pont stopt op 5-minuten loopafstand van de markt.

Het gratis NDSM-veer vanaf station Amsterdam Centraal maakt een bezoek aan de markt extra leuk.